Over Jose

provoet logoJose Siebel | Siebel pedicure

Voor ik uw voeten onder handen mag nemen, wil ik mij graag even voorstellen. Mijn
naam is Jose Siebel en ik ben medisch pedicure. Als medisch pedicure ben ik tevens aangesloten bij de branchevereniging van ProVoet, waarbij ik in het kwaliteitsregister ben opgenomen.

Ik werk met een nattechniek-motor. Hierbij komt tijdens het frezen van nagels of huid water vrij. Dit zorgt voor verkoeling waardoor het verwijderen van likdoorns of de behandeling van een ingroeiende teennagel vrijwel pijnloos is.

Uiteraard is hygiëne erg belangrijk. Daarom werk ik volgens de HAM-code. Deze code
is speciaal opgesteld voor de voetverzorgingsbranche. Het houdt onder meer in dat bij iedere klant nieuwe mesjes en een gedesinfecteerde set instrumenten gebruikt wordt.

En naast een hygiënische en pijnloze behandeling is een persoonlijke touch heel belangrijk. Daarom neem ik de tijd voor mijn klanten en ben ik pas tevreden als u
dat bent.

In mijn praktijkruimte zijn alle faciliteiten aanwezig om mijn beroep goed uit te kunnen oefenen en uw voeten een welverdiende behandeling te geven. De apparatuur en materialen waar ik mee werk, zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen. Zo staat er, naast de nattechniek-pedicuremotor van Bentlon, een met vijf motoren uitgeruste, elektrische behandelstoel voor optimaal comfort.

Aarzel niet langer en kom gerust eens een kijkje nemen in mijn praktijk.